GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Galip Deniz Ortaokulu

Nis

TBMM'nin açılışının 104.yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un kahraman ordumuza ithafen yazdığı İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuza bağlı sosyal tesiste öğrenim gören okul öncesi öğrencilerimiz İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü kapsamında gösteri gerçekleştirmişlerdir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize tatbikat öncesi deprem anında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgilendirici video izletilmiştir.  Öğrencilere çök- kapan- tutun uygulaması yaptırıldıktan sonra toplanma alanına yönlendirilmişlerdir

Ara

Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Ekm

Cumhuriyetimiz'in 100.yılını coşkuyla kutladık.Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

May

Okulumuz öğrencileri kulüp çalışması kapsamında hayvan barınağına mama desteğinde bulunmuşlardır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz .